faktum presenterar per holknekt
Jag kan, du kan, alla kan

Per Holknekt har ett gränslöst arkiv av upplevelser och erfarenheter. Han bjuder på känslosamma berättelser från sin mångfacetterade livsresa. Han både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår hos dem som lyssnar.

Tillsammans med gatutidningen Faktum bjuder han in till en föreläsning om sitt liv. Per har inte bara startat 31 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också förlorat allt. Levt som hemlös, mist sin familj och jobb på grund av sitt missbruk. Han är tacksam över vad livet gett honom och berättar både om motgångarna och utmärkelserna längst med vägen. Bland annat har han utsetts till årets bolagsgrundare, året exportbolag, årets inspiratör. Kunnig och med lång erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesstrategier och entreprenörsskap bjuder Per också på inspiration, skratt och tårar. Hans insikter och metoder kan appliceras på precis vem och vad som helst.

Insperior med Faktum presenterar Per Holknekt med ett föredrag kl. 17.00.
Platserna är begränsade under principen först till kvarn till ca 120st.

Insperior är en plats för dig som proffesionellt arbetar med möbler och inredning. Föredraget är för dig som anmält dig till Insperior. Vi visar dig rätt på plats.